Lieve Anke Petra en Dion,

Op het verzoek om een bijdrage aan de site ter gelegenheid van jullie huwelijk wil ik graag als oma ingaan. Helaas weet ik wat de laatste jaren betreft, heel weinig van jullie en zeker niet van Anke Petra. Familieleven is in deze tijd van voorspoed en luxe juist een luxe geworden, waar men niet meer aan toekomt.Johannes Paulus de 2e

Toen Dion nog een jongetje in zijn alles stukmakenperiode was, heeft hij eens geprobeerd mijn Engels tafeltje met een breinaald te tatoueren en Dr. Spock moest eraan te pas komen om de zaak weer recht te trekken. Ook de Sinterklaasavonden samen met Tien en je neven Bas en Donald herinner ik mij als heel leuke avonden. En de exquise etentjes bij je moeder, waar na enkele glazen overheerlijke wijn jouw enorme welbespraaktheid ten top steeg. Ik hoop, dat je daar in de toekomst nog je voordeel mee kan doen.

Lieve Anke Petra, van jou weet ik nog minder, maar de enkele keren dat ik je ontmoette kwam je op me over als een uitermate vriendelijk en vrolijk meisje, met echte belangstelling voor de medemens.

Als jullie met deze eigenschappen jullie huwelijksleven beginnen en ze in daden omzet, moet het een succes worden, ondanks de zeer tegenwerkende krachten in de huidige samenleving.

Lieve Anke Petra en Dion, laat zien waartoe jullie samen in staat bent en vergeef je oude oma dat ze niet met anecdotes op de proppen is gekomen. Ik wens jullie alle geluk en gezondheid voor de toekomst.

Heel veel liefs,

Tonny van den Berg-Strijbosch.